2120 DUNAKESZI, Magyar u. 1/a

A TURUL PADLÓ KFT 1999-ben alakult Dunakeszin, fő tevékenysége epoxi, poliuretán poliészter és
akrilát alapú műgyanta bevonatok és burkolatok kivitelezése, felújítása.

Bevonati rendszereink között az általános felhasználási célra készülő padlók mellett megtalálhatók a fokozottan vegyszerálló, az élelmiszeripari felhasználásra készülő, a vezetőképes/antisztatikus, valamint a repedésáthidaló hézagmentes bevonatok, polimer betonok illetve ezek kombinációi. Munkatársaink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Szakismeretük garancia arra, hogy az elkészült bevonati rendszerek minőségüket hosszútávon is megőrzik. Szakembereink rugalmas és precíz csapatot alkotnak, mely lehetővé teszi, hogy, elvállaljuk a "kisebb" 30-50 m2-es garázsok, műhelyek burkolatának kivitelezését, de kiváló referenciákkal rendelkezünk a több száz illetve több ezer négyzetméteres csarnokok, mélygarázsok burkolására illetve bevonatolására.


Munkáinkat alaposan, pontosan és határidőre készítjük el, mindezek mellé szolgáltatásainkat kedvező áronkínáljuk. Nem teszünk különbséget "kis és nagy" megrendelő között, számunkra a legfontosabb, hogy partnereink maradéktalanul elégedettek legyenek elvégzett munkánkkal. Célunk korrekt hosszú távú kapcsolatokat kiépítése üzletfeleinkkel, melynek legfőbb biztosítéka, hogy megrendelőink elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatással.

Környezetvédelemre fokozott figyelmet fordítunk, a munkaterületről az általunk termelt hulladékot elszállítjuk, a keletkezett veszélyes hulladékokat külön kezeljük, és megsemmisítetjük.
Számos műgyanta forgalmazóval állunk kapcsolatban. Kivitelezési munkáink során német és magyar alapanyagú bevonati rendszerekkel dolgozunk. Kiváló kapcsolatunk van többek között a MAPEI, a STO, és a KORAX műgyanta forgalmazó cégekkel.

Rólunk

A TURUL PADLÓ KFT 1999-ben alakult Dunakeszin, fő tevékenysége epoxi, poliuretán poliészter és akrilát alapú műgyanta bevonatok és burkolatok kivitelezése, felújítása.

Elérhetőségeink

2120 DUNAKESZI, Magyar u. 1/a

06 20 493 8806

06 27 347 717