Felhasználási feltételek - copyright

Azzal, hogy belép a turulpadlokft.hu internetes oldal (a továbbiakban: lap) valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A lapon található tartalom a Turul Padló Kft. (a továbbiakban: kiadó) szellemi tulajdona. A kiadó fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A kiadó oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő:

a.) nem módosítja az eredeti információt,

b.) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.A kiadó pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. A lapon közölt árak, információk és adatok tájékoztató jellegűek, azokkal kapcsolatban az árváltoztatás és a tévedés jogát fenntartjuk. Az esetleges hibák, tévedések felismerése esetén kérjük, jelezze azt a turulpadlokft@turulpadlokft.hu címen, lehetőleg a korrekció lehetőségét is részletezve. Az ilyen jelzéseket köszönettel vesszük, és - a jogos észrevételeknek helyt adva - lehetőségeink szerint korrigáljuk azt.

A Turul Padló Kft. tulajdonában, illetve üzemeltetésében lévő hardvereszközökön elhelyezett, de nem a Turul Padló Kft. által felöltött adatokért a Turul Padló Kft. Kft. nem vállal semmilyen felelősséget, azzal kapcsolatban a Turul Padló Kft. -vel szemben igény nem érvényesíthető, az azt feltöltő vagy nyilvánosságra hozó személyt, illetve szervezetet terheli.

Amennyiben a magyar jog szerint jogszabálysértő tevékenységet tapasztalunk, vagy ilyen tevékenységgel kapcsolatban a fenti e-mail címre jelzés érkezik, haladéktalanul felszólítjuk az illetékes személyt vagy szervezetet annak tisztázására, és - annak fennállása esetén -a jogszabálysértés megszüntetésére. Amennyiben a jogellenesség egyértelműen megállapítható, vagy jelzésünkre 5 napon belül válasz nem érkezik, úgy a lehetőségek szerint a jogszabálysértéssel érintett részek rendszeradminisztrátori törléséről, vagy elérésének felfüggesztéséről intézkedünk.

A Turul Padló Kft. tulajdonában, üzemeltetésében lévő szervereken tilos különösen:

. jogszabályba, törvénybe ütköző,

. a pornográf, különösen a pedofil képeket bemutató,

. a gyűlöletkeltésre alkalmas,

. szerzői, személyiségi jogokat,

. jó- vagy közízlést sértő,

. a szélsőséges politikai és vallási nézeteket tükröző, efféle szervezeteket hirdető - népszerűsítő,

. a kábítószer fogyasztását népszerűsítő,

. a bombakészítést ismertető,

. megtévesztő adatokat, híreket és reklámokat tartalmazó,

. hack, warez, crack, és nem jogtiszta szoftver vagy médiafájl-letöltését lehetővé tevő közvetett vagy közvetlen hivatkozást

tartalmazó oldalakat, írásokat, képeket stb., vagy azokra mutató linkeket elhelyezni, ezekkel kapcsolatosan portált, fórumot, blogot stb. üzemeltetni. Tiltott továbbá a rendszereket, weboldalakat és az elektronikus levelezést elárasztó reklámözön, illetve kéretlen reklámlevelek küldésére használni.

Turul Padló Kft.

E-mail: turulpadlokft@turulpadlokft.hu

 

Szolgáltatásaink:
Beton pormenetesítés, páraáteresztő vékonybevonatok, Öntött ipari padlók sima és csúszásmentes kivitelben, Üvegszál erősítésű padlók, Antisztatikus/vezetőképes bevonatok, Hézagmentes repedésáthidaló burkolatok, Lépcsők, burkolatok polimer betonból, Gyorskötésű akrilát bevonatok.

Termékeink:
padlóburkolat, műgyanta padló, tipox, ipari padló, epoxi padló, műgyanta bevonat, vezetőképes padló, öntött padlóburkolat, műgyanta padló lakásba, műgyanta, padlóburkolat, műgyanta burkolat, hézagmentes padló, antisztatikus padló, tipox műgyanta, ipari padló készítés, ipari gyanta, üvegszálas műgyanta, poliuretán műgyanta, vegyszerálló műgyanta, repedésáthidaló műgyanta, műgyanta pormentesítés, önelterülő padló

Turul Padló Kft. © 2011 | Felhasználási feltételek